36-jarige Schöne: "Ik zie mezelf nog wel een paar jaar voetballen"

25 juni 2022 – Lasse Schöne denkt absoluut nog niet aan stoppen als profvoetballer. De middenvelder van NEC is inmiddels 36 en op Fortuna Sittard-aanwinst Burak Yilmaz de oudste veldspeler in de Eredivisie, maar denkt dat het einde van zijn loopbaan nog niet in zicht is.

36-jarige Schöne: "Ik zie mezelf nog wel een paar jaar voetballen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Je weet nooit hoe het loopt, maar ik voel me op dit moment heel goed", begon Schöne gevraagd naar zijn toekomst in gesprek met De Gelderlander. "Ik zie mezelf dus nog wel een paar jaar doorgaan met voetballen. Ik heb nog geen gesprekken met NEC gepland om te praten over mijn toekomst. Dat komt allemaal vanzelf. Ik focus me nu eerst op komend seizoen."

Schöne is daarbij blij dat de voorbereiding op dat nieuwe seizoen inmiddels is begonnen. "Vijf weken vrijaf was ik niet gewend. Ik heb aardig wat gedaan op vakantie. Die resorts hebben tegenwoordig nog grotere gyms dan bij ons op de club, dus dat is wel fijn. En ik moet ook wel wat extra's doen om de jonge jongens bij te houden."

Doelstelling
Schöne verwacht in het nieuwe seizoen veel van NEC, zeker na de komst van Oussama Tannane en Pedro Marques. "Dat zijn in mijn ogen prima versterkingen. Met name uit de komst van Tannane spreekt ambitie. Dat zie ik graag. Het is afwachten hoe de selectie eruit gaat zien, maar we mogen de lat denk ik iets hoger gaan leggen. De doelstelling van handhaving is misschien iets te voorzichtig." Afgelopen seizoen eindigde NEC op plek elf in de Eredivisie. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd