Transfer Malacia naar Manchester United nu heel dichtbij

29 juni 2022, 13:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tyrell Malacia vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid bij Manchester United. De 22-jarige linkervleugelverdediger heeft volgens Voetbal International bijna een persoonlijk akkoord bereikt met de club van Erik ten Hag. De speler en club zijn er op een paar details na uit.

Zo lijkt bijna niets een transfer van Malacia naar Manchester United nog in de weg te staan. De afgelopen dagen wees alles erop dat de vijfvoudig Oranje-international naar het Olympique Lyon van Peter Bosz zou verkassen. Malacia zou de Franse club zelfs zijn jawoord hebben gegeven, maar toen kwam Manchester United om de hoek kijken.

Woensdag werd duidelijk dat Manchester United en Feyenoord een akkoord hebben gesloten over de transfer van Malacia. Maakt de linksback de overstap naar Old Trafford, dan levert dat de Rotterdamse club een bedrag van vijftien miljoen euro op. Door bonussen kan de transfersom met nog eens twee miljoen euro oplopen.

Frenkie de Jong

Naast Malacia komt waarschijnlijk ook Frenkie de Jong naar Manchester United. Enkele media melden zelfs al dat de Engelse club overeenstemming heeft bereikt met FC Barcelona over de transfervoorwaarden. Voor zover bekend heeft de middenvelder zelf nog geen akkoord bereikt met de Premier League-club, al lijkt hij niet onwelwillend tegenover een hereniging met Ten Hag te staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Transfer Malacia nu heel dichtbij ! Krijgen we nu echt over iedere kwalificatie van die transfer en ook van iedere andere hoogstwaarschijnlijke transfer een item ? Pruimentijd zeker ? Lijkt VI wel......😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen