Ajax kan 'écht flink cashen' voor Martinez, beweging rond Tagliafico

30 juni 2022 – Ajax is vrijwel zeker van de komst van Owen Wijndal, maar ziet een andere linkspoot in de achterhoede vermoedelijk vertrekken. Lisandro Martinez staat namelijk 'heel hoog' op het wensenlijstje van Manchester United-manager Erik ten Hag. Wel kunnen de Amsterdammers een fraaie transfersom incasseren.

Ajax kan 'écht flink cashen' voor Martinez, beweging rond Tagliafico

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt Marcel van der Kraan, chef sport van De Telegraaf, in een video van de ochtendkrant. "Martinez staat heel hoog op het lijstje van Ten Hag. Ik verwacht rondom hem veel ontwikkelingen in de komende 24 tot 48 uur", aldus de journalist. Eerder werd ook Arsenal concreet gelinkt aan de Argentijn, maar Manchester krijgt vermoedelijk de voorkeur.

"Martinez heeft zijn hoop gevestigd op United. Als men over het eerste bod heengaat, dan kan Ajax dik cashen met een bedrag tussen de 45 en vijftig miljoen euro. En als twee clubs bieden, dan gaat het opeens omhoog", weet Van der Kraan, die verwacht dat als Ten Hag Frenkie de Jong, Tyrell Malacia én Martinez haalt, er geen geld meer is voor de komst van Antony. Ajax heeft eerder laten doorschemeren dat Martinez alleen voor de absolute hoofdprijs mag verkassen.

Lees ook: Ajax heeft met Wijndal eerste grote zomeraankoop binnen

Wijndal-deal
Naast het vertrek van Martinez is ook de vertrekwens van Tagliafico nog maar eens onderstreept. 'De Argentijn hoopt wederom op een transfer en de beweging rond hem komt op gang', schrijft Voetbal International. Bovendien sloeg hij een aanbod voor contractverlenging af. 'Aangezien Tagliafico niet wil bijtekenen, is de noodzaak om een nieuwe linksback te halen nog groter geworden en kwam de naam van Wijndal weer prominent voorbij.' Omdat de verdediger geduldig wachtte op zijn kans, hij had eerder kunnen vertrekken, en Sevilla en Napoli afwees ook met het oog op het WK, kwam de deal uiteindelijk rond.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd