Slot blijft hopen op Guus Til en verwacht nog vijf aanwinsten

2 juli 2022, 18:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot hoopt de komende weken op heel veel nieuwe spelers. Dat de selectie kwalitatief niet sterk genoeg is, wist de trainer ook al voor zijn ploeg met 0-7 werd afgedroogd door FC Kopenhagen. Hij zet nog in op zes nieuwkomers. Mochten naast Tyrell Malacia nog meer spelers vertrekken, dan kan dat aantal verder oplopen.

"Een extra centrale verdediger na het vertrek van Sandler, een vervanger van Malacia, een vervanger van de back-up op links Ramon Hendriks, een vervanger van Reiss Nelson, een vervanger van Dessers of Linssen. En een nieuwe Guus Til", vertelde de trainer tegenover het Algemeen Dagblad, waarbij hij de hoop op een langer verblijf van de middenvelder nog niet heeft opgegeven. Royal Antwerp zou serieus werk willen maken van de speler, die afgelopen seizoen op huurbasis actief was in de Kuip.

Ian Maatsen en Wilfried Gnonto worden in het geruchtencircuit genoemd, maar Slot verwacht niet dat die spelers maandag al van de partij zijn als de ploeg op trainingskamp gaat. Wel sluiten de international dan aan. Malacia zal niet meevliegen naar Oostenrijk, aangezien hij dit weekend medisch gekeurd gaat worden door Manchester United. De vleugelverdediger kan daar een contract tekenen voor vier seizoenen, met de optie voor een vijfde jaar.

Slot kritisch

Aliou Baldé ontbrak bij de Rotterdammers tijdens het oefenduel. "Ik vind Baldé gewoon niet zo'n goede speler", was het duidelijke oordeel van de keuzeheer, die Mohamed Taabouni na de pauze minuten gaf. Hij kwam deze zomer transfervrij over van AZ.  "Onze scouting heeft hem goed gevolgd en toen we hem wilden halen, heb ik hem ook gebeld. Ik heb eerlijk gezegd dat hij voor alle posities waar hij voor in aanmerking zou kunnen komen derde keuze is bij mij. Het mooie van Mo is dat dan toch zegt dat hij komt en de strijd wil aangaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Balde, dat was toch dat grote talent waar ook city en Chelsea achteraan zaten?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen