Hoever ambitieus: "Het is zeker mogelijk om kampioen te worden"

4 juli 2022, 09:28

Ki-Jana Hoever ziet het nieuwe seizoen in de Eredivisie met PSV met veel vertrouwen tegemoet. De rechtsback, die in Engeland via Liverpool bij Wolverhampton Wanderes terechtkwam, maakte zaterdag zijn debuut voor de Brabantse club. Hij steekt zijn ambities voor het komende seizoen niet onder stoelen of banken.

"Als ik naar de ploeg kijk dan word ik daar wel enthousiast van, zegt Hoever in gesprek met De Telegraaf. "Een mix van jonge jongens met ervaren spelers. Ik denk dat wij een sterk team hebben dit seizoen. PSV heeft best wat aardige spelers binnengehaald tot nu toe in deze transferperiode. Ik denk dat het zeker mogelijk is om dit seizoen kampioen te worden", aldus Hoever.

PSV, dat maandag ook Guus Til lijkt te gaan presenteren, roert zich enorm op de transfermarkt. Met Walter Benítez, Xavi Simons en Luuk de Jong zijn er op het eerste oog goede aankopen gedaan, waarmee de Brabantse club komend seizoen de strijd met Ajax hoopt aan te gaan. Hoever is blij met de selectie en verwacht dat hij zelf ook een belangrijke rol gaat krijgen in het aanvalsspel van de Eindhovenaren.

"Ik ben een speler, die voetballend goed is, rustig blijft aan de bal en vaak al weet waar de oplossing ligt", omschrijft de twintigjarige voetballer zichzelf. "Iemand met veel energie, die eroverheen gaat en ook verdedigend zijn mannetje gaat. In aanvallend opzicht heb ik ook mijn inbreng. Ik heb een goede trap in mijn rechtervoet. Daarmee kan ik van waarde zijn, denk ik. We hebben een nieuwe spits, die heel goed met het hoofd is", doelt de rechtsback op de van Sevilla overgekomen De Jong. "Die heeft goede voorzetten nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Man wat speelde Hoever slecht in de eerste oefenwedstrijd. Ik had hem eigenlijk maar sporadisch in het echt zien voetballen, maar dit viel me toch wel vies tegen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen