Domper voor Guardiola: 'Middenvelder geeft jawoord aan Barça'

4 juli 2022 – Bernardo Silva is opweg naar de uitgang bij Manchestr City. De Portugese middenvelder prijkt op de voorpagina van het Spaanse SPORT, dat weet dat de speler zijn jawoord heeft gegeven aan het geïnteresseerde FC Barcelona.

Domper voor Guardiola: 'Middenvelder geeft jawoord aan Barça'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De interesse van FC Barcelona in de aanvallende middenvelder is al langere tijd bekend. De Catalanen zien in de Portugees de ideale versterking voor op het middenveld, maar zal er eerst nog wel uit moeten komen met Manchester City. De Cityzens zouden Silva namelijk niet makkelijk willen laten gaan. Er zou zelfs een prijskaartje van maar liefst honderd euro aan de 27-jarige voetballer hangen.
 
Gezien de financiële situatie in Catalonië is Barça momenteel niet in staat om Silva vast te leggen. Wel heeft de Spaanse club de middenvelder alvast weten te overtuigen van een stap naar Spanje. SPORT weet dat de in Lissabon geboren voetballer zijn jawoord heeft gegeven aan FC Barcelona, dat in de komende weken hoopt budget vrij te kunnen maken voor zijn komst.

Het vertrek van Silva, die in 2017 door Manchester City werd opgehaald bij AS Monaco, is een domper voor trainer Pep Guardiola. De Spaanse oefenmeester is gecharmeerd van de middenvelder en ging ervan uit Silva in het Etihad Stadium zal blijven. Voorlopig zal dat door het financiën van FC Barcelona ook nog zo zijn, maar een vertrek lijkt aanstaande.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd