Torres hoopt op Lewandowski en twee Valencia-sterren bij Barça

7 juli 2022, 16:16

Ferran Torres werd afgelopen winter voor ongeveer vijftig miljoen euro gekocht door FC Barcelona. De aanvaller zou hem mooi vinden om komend seizoen een koppel te vormen met Robert Lewandowski, die nadrukkelijk gelinkt wordt aan de Catalaanse club. Daarnaast zou de Spanjaard ook de komst van zijn landgenoten Carlos Soler en Gayá toejuichen.

"We weten dat Lewandowski naar Barça wil komen", vertelt de aanvaller in gesprek met El Mundo Deportivo. Hij zou het prachtig vinden als de goalgetter komend seizoen in Camp Nou speelt, maar vooralsnog wil zijn huidige club Bayern München niet meewerken. Torres blijft echter hopen. "We weten hoe goed hij is, hoeveel doelpunten hij de afgelopen jaren gemaakt heeft. We wachten af of Bayern en Barcelona een akkoord gaan bereiken."

De naam van Carlos Soler zou ook rondzingen in het Camp Nou. De middenvelder begint aan zijn laatste contractjaar bij Valencia, de oude club van Torres. Wil de club uit de sinaasappelstad nog iets aan hem willen verdienen, dan moet hij deze zomer verkocht worden. Barça zit naar verluidt op het vinkentouw. "Ik hou er niet van om over te praten, dat vind ik een beetje ongemakkelijk. Maar ik weet dat hij nog maar een contract voor één jaar heeft. We zullen zien wat er gaat gebeuren", vertelt de aanvaller van FC Barcelona.

"Hij een topspeler, zit niet voor niets bij de nationale ploeg. Hij doet het erg goed. Net als Gaya. Ze zouden hier heel goed passen qua speelstijl. Ze willen de bal vaak hebben en zijn erg dynamisch", aldus Torres, die weet dat Barça versterkingen zoekt voor de vleugels. Het contract van Dani Alves werd niet verlengd, terwijl Sergiño Dest mag vertrekken. Gaya werd de afgelopen jaren al meerdere keren gelinkt aan de Catalanen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen