Arne Slot draait er niet omheen: "Een interessante speler"

9 juli 2022, 18:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot heeft na afloop van de oefenzege op Red Bull Salzburg (1-2) bevestigd dat Feyenoord werk maakt van de komst van Javairô Dilrosun. De 24-jarige aanvaller van Hertha BSC moet de opvolger worden van Luis Sinisterra, die deze week naar Leeds United verkaste.

Diverse media meldden vrijdag dat Feyenoord dicht bij de komst is van Dilrosun, die bij Hertha mag vertrekken. "Het valt niet te ontkennen dat we hem een interessante speler vinden", zegt Slot met een grote lach op zijn gezicht tegen ESPN. De trainer laat in het midden of Feyenoord 'heel ver' is met de buitenspeler. "Maar we zijn er wel mee bezig."

Het is geen geheim dat Feyenoord er voorin nog wat bij moet hebben. Zeker na het vertrek van Sinisterra zijn aanvallende versterkingen zeer gewenst in De Kuip. "Het zou heel prettig zijn als een speler hier aansluit die als linksbuiten, rechtsbuiten, op 'tien' en misschien ook als valse spits uit de voeten kan. Ondanks dat men denkt dat we zóveel miljoenen hebben binnengehaald, moeten we toch weer creatief zijn en hebben we vooral spelers nodig die op veel posities kunnen spelen."

Feyenoord verkocht deze zomer Tyrell Malacia aan Manchester United (minimaal vijftien miljoen euro), Luis Sinisterra aan Leeds United (minimaal 25 miljoen euro) en Bryan Linssen aan Urawa Red Diamonds (ruim één miljoen euro). Daar haalde de club tot op heden Mats Wieffer van Excelsior (575.000 euro), Danilo Pereira van Ajax (transfervrij) en Mohamed Taabouni (transfervrij) tot zover terug.

Lees ook: Arne Slot neemt eerste zorgen over blessure Mats Wieffer weg

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen