'Feyenoord en drie andere clubs azen op talentvolle Ajax-speler'

15 juli 2022, 15:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax zal nog hard aan de bak moeten om de talentvolle linksback Anass Salah-Eddine te behouden. De onderhandelingen met de twintigjarige Amsterdammer willen nog altijd niet vlotten, en intussen liggen er meerdere kapers op de kust voor zijn handtekening. Onder die clubs nog een opvallende naam: aartsrivaal Feyenoord.

Dat schreef Mike Verweij, die Ajax volgt namens De Telegraaf, op Twitter. De gesprekken tussen Ajax en Salah-Eddine zijn al sinds april aan de gang, maar volgens de verslaggever liggen voorstel en tegenvoorstel nog altijd ver uit elkaar. Momenteel ligt de back nog maar vast tot 2023, wat maakt dat andere clubs de situatie met veel belangstelling volgen.

Onder de genoemde clubs dus Feyenoord, dat zelf momenteel helemaal geen linksback in de eerste selectie heeft. Tyrell Malacia vertrok naar Manchester United en back-up Ramon Hendriks werd eerder al uitgeleend aan FC Utrecht (en keerde met een zware blessure terug om in Rotterdam te revalideren). Salah-Eddine zou die vacature dus deels kunnen invullen - als hij zich aan die overstap durft te wagen.

Andere opties

Hij heeft echter ook andere opties. Naast Feyenoord worden namelijk ook Club Brugge, Everton en FC Twente genoemd. Vooralsnog is hij dus echter nog een jaar lang speler van Ajax, waar hij afgelopen seizoen veel minuten maakte met het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie.

Lees ook: "Als ik Antony aankan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax zal dat wel niet willen, maar als dit lukt, dan zou ik het knap vinden. We blijven het volgen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen