Feyenoord stuurt Bannis wederom naar Keuken Kampioen Divisie

18 juli 2022 – Feyenoord heeft maandag via de officiële kanalen bekendgemaakt dat Naoufal Bannis het komende seizoen op huurbasis uitkomt voor FC Eindhoven. Het is de derde keer dat de twintigjarige spits wordt uitgeleend aan een club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Feyenoord stuurt Bannis wederom naar Keuken Kampioen Divisie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is Bannis vooralsnog niet gelukt om door te breken bij Feyenoord. De aanvaller kreeg de afgelopen seizoenen enkele kansen in het eerste elftal, maar bleek nog te licht voor het echte werk. In het seizoen 2020/21 werd hij voor een half jaar verhuurd aan FC Dordrecht. Vorig seizoen maakte hij in de winterstop de overstap naar NAC Breda. Namens die clubs maakte hij elf doelpunten in dertig competitiewedstrijden.

Bij Eindhoven wordt Bannis met open armen verwelkomd. "Met Naoufal halen we een directe versterking binnen voor onze spitspositie", aldus technisch manager Marc Scheepers. "In onze zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider past Naoufal precies in het plaatje. Een jonge gedreven jongen die al ervaring heeft op dit niveau en zich nog graag wilt laten zien. Ik verwacht veel van hem dit seizoen."

Bannis is bij Eindoven de zevende zomerversterking. Eerder kwamen Sven van Doorn, Yassine Azzagari, Rodrigo Rego, Moussa Sanoh, Pjotr Kestens en Lamine Diaby-Fadiga naar de club uit de Lichtstad. Bannis beschikt bij Feyenoord over een contract dat na dit seizoen nog één jaar doorloopt.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd