'Feyenoord sprak al met begeerde spits, nog geen concreet bod'

19 juli 2022, 09:33

Feyenoord heeft al een eerste gesprek gevoerd met Santiago Giménez over een mogelijke overstap naar Rotterdam. Maandagmiddag meldde 1908.nl dat Feyenoord interesse heeft in de Argentijnse aanvaller van Cruz Azul. Dat nieuws wordt nu bevestigd door de Mexicaanse tak van ESPN.

Feyenoord hoopt de aanvaller over te nemen van de Mexicaanse club. Hoewel Cruz Azul nog geen bod heeft ontvangen uit Rotterdam, lijkt de interesse van de topclub concreet. Feyenoord volgt Giménez al een paar weken intensief. Zijn drie treffers in de eerste drie competitiewedstrijden namens Cruz Azul hebben Feyenoord overtuigd van zijn kwaliteiten.

Giménez heeft nog maar een eenjarig contract in Mexico, wat hem betaalbaar zal maken voor Feyenoord. Daarmee zou zijn droom uitkomen. "Ik ben erg gelukkig hier, maar mijn droom zal altijd blijven om naar Europa te gaan", reageerde de spits onlangs nadat hij zijn contract bij Cruz Azul verlengde tot de zomer van 2023.

Feyenoord ziet in de 21-jarige Argentijn de beoogde concurrent voor Danilo, die afgelopen zomer transfervrij werd opgepikt bij Ajax. De Braziliaan is na het vertrek van Cyriel Dessers, Bryan Linssen, Naoufal Bannis en Robert Bozeník de enige centrumspits in de selectie van de topclub.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen