'Feyenoord krijgt 'volmondig nee' te horen op eerste Giménez-bod'

19 juli 2022, 16:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat er niet zonder slag of stoot in slagen om Santiago Giménez naar Rotterdam te halen. De spits wordt gezien als de nieuwe eerste spits voor trainer Arne Slot, maar een eerste bod vanuit De Kuip is meteen van tafel geveegd. Cruz Azul wil meer geld zien voor de aanvaller.

De belangstelling van Feyenoord in Giménez werd maandagavond al gemeld door 1908.nl, dat het bericht bevestigd zag worden door de Mexicaanse tak van ESPN. De gesprekken tussen Feyenoord en Cruz Azul zouden in volle gang zijn en volgens Mediatiempo is er inmiddels een eerste bod op tafel gelegd. Dat was voor de Mexicanen geen reden om meteen afscheid te nemen van Giménez.

Feyenoord zou naar verluidt een vast bedrag van een miljoen euro hebben geboden. Daarnaast zou er de komende drie jaar nog een onbekend bedrag overgemaakt worden aan Cruz Azul, dat ook nog transferrechten in handen zou houden. De club uit Mexico-City zou de helft van de rechten krijgen en dat is gunstig bij een eventuele transfer in de toekomst. Dat is voor de club onvoldoende.

Toch lijken de gesprekken tussen beide partijen hiermee niet voorbij. Giménez ligt nog tot medio 2023 vast in het Estadio Azteca en wil zelf graag de stap naar Europa maken. Cruz Azul is niet van plan om hem die kans te ontnemen, maar laat hem als vanzelfsprekend niet zomaar vertrekken. De 21-jarige Giménez speelde al zeven interlands voor de nationale ploeg van Mexico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen