Slot mag Poolse speler bijna verwelkomen: huur met koopoptie

21 juli 2022, 09:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord mag bijna een nieuwe speler verwelkomen. De transfer van Sebastian Szymanski is nagenoeg rond. De Poolse middenvelder wordt inclusief koopoptie gehuurd van het Russische Dinamo Moskou.

Dat meldt 1908.nl. Maandag werd al bekend dat de Rotterdammers serieus in de markt waren voor de voetballer en dat de onderhandelingen de goede kant op ging. Waar toen gesproken werd over een huurdeal, zou er nu ook sprake zijn van een koopoptie. Dit weekend lijkt hij zijn handtekening te zetten onder de huurdeal, waarna hij zondag al minuten kan maken in het oefenduel met Olympique Lyon.

Hoe hoog de overeengekomen koopoptie is, blijft vooralsnog gissen. De Russische club betaalde drie seizoenen geleden circa 5,5 miljoen euro aan Legia Warschau om de voetballer over te nemen. Het is de vraag of Dinamo Moskou verlies wil maken op de voetballer, die het de afgelopen jaren behoorlijk deed. De aanvallende middenvelder annex box-to-boxspeler ligt nog vier jaar vast in de metropool.

Szymanski moet de vijfde aankoop worden van de Conference League-finalist. Eerder deze zomer werden Danilo en Mohamed Taabouni transfervrij naar de Kuip gehaald. Voor Mats Wieffer en Javairô Dilrosun werd wel een transfersom op tafel gelegd. De club zoekt ook nog een linksback, een centrale verdediger en een spits. Daarnaast zou een extra buitenspeler geen overbodige luxe zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

die conference league heeft feijenoord wel wat meer status gegeven. europa in voetballen is toch een heel leuk vooruitzicht voor spelers die mischien willen komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen