Juventus vindt De Ligt-opvolger in eigen stad voor bijna 50 miljoen

20 juli 2022, 20:26

Juventus heeft er niet lang over gedaan om een waardige vervanger te halen voor Matthijs de Ligt. De Braziliaanse Gleison Bremer Silva Nascimento moet de Nederlander doen vergeten. De 25-jarige mandekker komt over van stadgenoot Torino en tekent een vijfjarig contract bij de Oude Dame.

Bremer meldde zich eerder deze week al bij Juventus voor zijn medische keuring en inmiddels is ook het contract ondertekent. De verdediger stond na een geweldig jaar bij meerdere clubs op de radar, maar hij kiest dus voor een transfer binnen 'zijn' stad. Torino ontvangt 41 miljoen euro voor de verdediger, die vier seizoenen geleden voor zes miljoen euro binnenkwam. Destijds nam de Italiaanse club hem over van Atlético Mineiro.

Overigens kan Torino nog meer aan de mandekker verdienen. Door bonussen kan het bedrag met nog eens acht miljoen euro oplopen. De tweede club van Turijn kan overigens niet in een keer een grote zak met tientallen miljoenen verwachten: het bedrag wordt door Juventus in drie jaar betaald. Bremer kwam in de Serie A tot 98 optredens tot dusver. Afgelopen seizoen beleefde hij zijn hoogtepunt. De verdediger werd uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A.

In 2020 was die prestigieuze prijs voor Stefan de Vrij. De Nederlander beleefde toen een geweldig seizoen met Internazionale. In het jaar daarop ging de prijs naar Christian Romero van Atalanta Bergamo. Hij speelt inmiddels in de Premier League voor Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen