'FC Twente stunt: Tukkers huren gewilde aanvaller van elf miljoen euro'

20 juli 2022 – FC Twente stunt op de transfermarkt. De nummer vier van afgelopen seizoen wist de selectie knap bij elkaar te houden en gaat nu zelfs een kwaliteitsimpuls aan de selectie toevoegen. De Enschedeërs gaan Christos Tzolis huren van Norwich City, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League.

'FC Twente stunt: Tukkers huren gewilde aanvaller van elf miljoen euro'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

The Athletic komt met dat nieuws naar buiten. Het zou een behoorlijke stunt zijn aangezien meerdere clubs aan de Griekse buitenspeler werden gelinkt. Feyenoord, Stuttgart, Club Brugge en Cercle Brugge hadden ook interesse in de twintigjarige voetballer, die afgelopen seizoen weinig aan spelen toekwam bij de Engelse club. Dat terwijl hij het jaar daarvoor juist een van de smaakmakers was. Op het tweede niveau was hij in 45 duels goed voor zestien doelpunten en tien assists.

Hij leek zijn belofte in dat seizoen in te lossen. De club betaalde elf miljoen euro voor de Griekse aanvaller, maar op het hoogste niveau kwam zijn potentie er niet uit. Nu mag hij dus tijdelijk ergens anders minuten gaan maken. Het Engelse medium meldt dat de aanvaller donderdag op het vliegtuig stapt naar Nederland om de medische keuring te doorlopen. FC Twente betaalt een groot deel van zijn salaris, maar Norwich draagt ook een steentje bij.

Vorig jaar had de Eredivisionist ook de beschikking over een Griekse buitenspeler. Toen werd Dimitrios Limnios gehuurd van FC Köln. De club wilde graag met hem door, maar aan het begin van dit seizoen liep hij een zware blessure op. Nu is er dus een nieuwe speler in beeld gekomen die de concurrentiestrijd moet aangaan met Virgil Misidjan.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd