'Fiorentina komt uit bij Schuurs als vervanger van Milenkovic'

21 juli 2022, 23:43

Fiorentina heeft interesse in Perr Schuurs. De Italiaanse club ziet verdediger Nikola Milenkovic mogelijk vertrekken naar Internazionale en moet daarom doorschakelen. Mocht de Serviër inderdaad afscheid nemen, dan is de kans groot dat de Italiaanse club bij Ajax zal aankloppen.

Dat schreef transferjournalist Gianluca di Marzio donderdagavond. De afgelopen periode werd er al vaker gesproken van 'veel buitenlandse interesse' voor Schuurs, maar concrete namen van clubs werden daarbij nooit genoemd. Fiorentina blijkt er dus één van te zijn, al is de vraag of het zover zal komen.

Na het vertrek van Lisandro Martínez schreef het Algemeen Dagblad namelijk dat Ajax Schuurs niet wilde laten gaan. Voor een basisplaats zou hij sowieso niet in aanmerking komen, maar als optie als linker centrale verdediger wilde de club hem er wel graag bijhouden. Mogelijk is dat standpunt echter weer veranderd met de komst van Calvin Bassey. 

Milenkovic

Hoe dan ook zal Fiorentina pas concreet worden voor Schuurs, wanneer Milenkovic ook daadwerkelijk vertrekt. Naast de belangstelling van Inter zou ook Juventus de verdediger volgen, maar de vraagprijs van achttien miljoen euro (volgens Italiaanse media) is vooralsnog te hoog. Toch ligt de druk bij Fiorentina. Milenkovic ligt namelijk nog maar vast tot 2023 en dreigt dus transfervrij de deur uit te lopen als hij nu geen transfer maakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DoekeDokkuma19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor het geld van Schuurs een goede rechtsback halen ,en dan heb je Rensch als reserve centrale verdediger!

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat lijkt me inderdaad een prima idee.

HarmDeleede21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zien we dan wel eerst verkopen die rensch

HarmDeleede21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Uh schuurs bedoel ik

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen