'Vitesse doet zaken met Stuttgart en huurt Nederlands talent'

22 juli 2022, 11:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse hoopt zich op korte termijn te gaan versterken met Mohamed Sankoh. De talentvolle aanvaller staat onder contract bij [a,https://www.footballtransfers.com/en/teams/de/vfb-stuttgart,_blank,VfB Stuttgart], dat hem elders vlieguren wil laten maken. Vitesse kan een aanvallende versterking deze zomer goed gebruiken.

Volgens het Duitse medium Stuttgarter Nachrichten heeft het voor Sankoh momenteel geen zin om in Stuttgart te blijven. In de Bundesliga zijn de kansen op speeltijd immers niet groot voor de jongeling. Zijn werkgever laat hem liever ook niet meer bij de beloften spelen en ziet in een tijdelijk vertrek naar Vitesse een geschikte oplossing voor alle betrokken partijen.

De inmiddels 18-jarige Sankoh heeft zijn debuut in de hoofdmacht van Stuttgart al gemaakt. Daarna raakte hij echter zwaar geblesseerd aan zijn knie en stond de voormalig jeugdinternational van Oranje maandenlang buitenspel. Desondanks liet zijn club het vertrouwen in hem blijken. Sankoh verlengde zijn contract in de Mercedes-Benz Arena namelijk tot de zomer van 2026.

Sankoh werd geboren in Rijswijk en speelde in Nederland in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Hij verruilde de Spangenaren in 2018 voor Stoke City, waar hij twee jaar zou blijven. Sankho kreeg de kans op een contract bij Stuttgart en liet die kans niet lopen. Nu keert hij dus waarschijnlijk in het shirt van Vitesse terug op de Nederlandse velden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sankoh verlengde zijn contract in de Mercedes-Benz Arena namelijk tot de zomer van 2016. Dus al 6 jaar geen contract meer! Het foutenfestival bij FC Update gaat maar door.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen