Feyenoord-bod bevestigd: "Er moeten dingen worden opgelost"

23 juli 2022, 08:44   Bijgewerkt: 23 juli 2022, 16:51

Feyenoord maakt serieus werk van de komst van Santiago Giménez. De zaakwaarnemer van de 21-jarige spits van Cruz Azul bevestigt dat de Rotterdammers een tweede bod hebben uitgebracht. Dat bedraagt naar verluidt drie miljoen euro voor vijftig procent van de transferrechten van Giménez.

Het is geen geheim dat Feyenoord deze transferzomer nog een spits wil aantrekken. De Rotterdammers versterkten zich tot op heden weliswaar met Danilo Pereira en Javairô Dilrosun (die meer buitenspeler dan diepste aanvaller is), maar zagen daarentegen Cyriel Dessers, Bryan Linssen, Róbert Bozeník en Naoufal Bannis vertrekken.

Giménez moet de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord worden. 1908.nl kwam begin deze week met de primeur dat de Rotterdamse club werkt aan de komst van de zevenvoudig Mexicaans international. Een eerste bod van naar verluidt één miljoen euro werd van tafel geveegd. Het tweede bod, dat drie miljoen euro voor vijftig procent van de transferrechten zou bedragen, komt meer in de buurt van wat Cruz Azul verlangt.

Matías Bunge, die de belangen van Giménez behartigt, vertelt in gesprek met Marca Claro dat Feyenoord en Cruz Azul overeenstemming proberen te bereiken over de transfer van de jonge spits. "Er moeten verschillende dingen worden opgelost", geeft hij aan. "Er is nog geen overeenkomst, er ligt alleen een bod op tafel. Het eerste bod werd afgewezen, maar het tweede bod zouden enkele zorgen van Cruz Azul kunnen zijn opgelost."

Giménez beschikt bij Cruz Azul over een contract dat nog een jaar doorloopt. Voor de Mexicaanse club is dit dus een goed moment om de spits te verkopen. De Telegraaf schreef vrijdag dat Giménez dolgraag naar Europa wil. De nadrukkelijke wens van de Argentijn om de overstap naar Feyenoord te maken, zou weleens bepalend kunnen zijn in de onderhandelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen