Terug naar de Eredivisie? Nicolai Jørgensen bevestigt interesse

25 juli 2022, 22:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nicolai Jørgensen staat in de belangstelling van Vitesse. In een interview met Bold geeft de 31-jarige spits toe dat er een mogelijkheid is dat hij zijn loopbaan voortzet in Arnhem. Ruim een maand geleden vertrok Jørgensen bij FC Kopenhagen, waardoor hij op dit moment zonder club zit.

Jørgensen heeft naar eigen zeggen 'iets' van Vitesse gehoord. "Het zou best kunnen gebeuren, maar het heeft tot nu toe tot niets geleid", aldus de voormalig aanvaller van Feyenoord. Jørgensen neemt zijn tijd in de zoektocht naar een nieuwe club, daar hij de afgelopen jaren meerdere keren met zijn familie heeft moeten verhuizen en nu toe is aan stabiliteit.

"Ik wil ergens naartoe waar ik langer dan een half jaar tot een jaar kan blijven. De status is dat ik de situatie afwacht, de opties die langskomen bekijk en dan de juiste kies", vervolgt Jørgensen, die naar eigen zeggen al een aantal aanbiedingen heeft gekregen. "Maar het is niet zo dat ik al iets heb afgewezen. Ik sta overal voor open, maar neem mijn tijd."

De carrière van Jørgensen zit al enkele jaren in het slop. In zijn beginperiode bij Feyenoord lachte het leven hem nog toe. Zo maakte hij in zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst 21 doelpunten in de Eredivisie en speelde hij zich in de belangstelling van Newcastle United. Feyenoord wees zelfs nog een bod van ongeveer twintig miljoen euro op de spits af. In de jaren daarna ging Jørgensen steeds minder spelen en scoren. Vorig jaar verkaste hij naar Kasimpasa, de Turkse club die hij een half jaar later verruilde voor Kopenhagen. Bij beide clubs vielen de prestaties tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen