'Italiaanse club wil coup plegen en Perr Schuurs strikken'

26 juli 2022, 20:51

De naam van Perr Schuurs is weer in het Italiaanse geruchtencircuit gevallen. Torino zou de 22-jarige verdediger van Ajax voor de neus van Fiorentina willen wegkapen.

Schuurs is bij meerdere Italiaanse clubs in beeld. Fiorentina leek de club te zijn met de meest concrete interesse in de centrale verdediger, maar Torino is van plan een coup te legen. De tweede club uit Turijn zou zich volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio 'de komende uren' in Amsterdam melden in de hoop een akkoord te bereiken over de transfer van de centrumverdediger.

Torino zou Schuurs willen aantrekken als vervanger van Gleison Bremer, die op zijn beurt door Juventus werd gehaald als opvolger van de naar Bayern München vertrokken Matthijs de Ligt. Fiorentina lijkt pas in actie te komen als Nikola Milenkovic vertrekt. De verdediger uit Servië is in beeld bij Internazionale.

Italiaanse media menen dat Schuurs voor tien à elf miljoen euro op te halen is bij Ajax. Of de Amsterdammers bereid zijn mee te werken aan een vertrek van de centrale verdediger is niet bekend. Schuurs zelf zou wel openstaan voor een transfer, daar hij ergens aan de slag wil waar hij wekelijks kan spelen. Bij Ajax krijgt Jurriën Timber de voorkeur op de positie van rechter centrale verdediger.

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor hem zou Torino wel een leuke stap zijn, veel speeltijd en geen hoge druk van boven. Met 2 jaar kan je alsnog een mooie stap doen naar Milan of Inter.

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind helemaal mooi

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor 10 miljoen?!! 🤣🤣 Dan breng ik hem zelf

hunteklaas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dfsdfsdfsdfsdfsdfsdfs

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

tytytytyytty

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hallo..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen