Oussama Idrissi wordt volgende aanwinst van Feyenoord

27 juli 2022, 00:26

Feyenoord staat op het punt om Oussama Idrissi op huurbasis over te nemen van Sevilla, zo meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond. De clubs hebben een akkoord bereikt over de huurvoorwaarden. Idrissi wordt woensdag medisch gekeurd in Rotterdam, waarna alleen nog wat papierwerk moet worden afgerond alvorens hij kan aansluiten bij de selectie van trainer Arne Slot.

Met Idrissi haalt Feyenoord de gewenste versterking voor de vleugels binnen. Op die positie konden de Rotterdammers na het vertrek van Luis Sinisterra naar Leeds United nog wel wat versterking gebruiken. Feyenoord haalt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort ook Santiago Giménez naar De Kuip. De deal met Cruz Azul, de werkgever van de 21-jarige spits, lijkt zo goed als rond.

Voor Idrissi betekent zijn overgang naar Feyenoord dat hij terugkeert op bekend terrein. De aanvaller genoot namelijk een deel van zijn jeugdopleiding in Rotterdam. In 2015 maakte Idrissi de overstap naar FC Groningen, waar hij tevens zijn debuut maakte in het profvoetbal. Via AZ kwam hij vervolgens bij Sevilla terecht, dat na het seizoen 2019/20 twaalf miljoen euro voor hem neertelde.

Het is Idrissi nooit gelukt om in Sevilla een vaste waarde te worden. De Andalusische club verhuurde hem in het tweede deel van het seizoen 2020/21 aan Ajax, waar hij ook niet veel aan spelen toekwam. Ook vorig seizoen werd Idrissi voor een half jaar uitgeleend. Bij Cádiz kwam hij tot twaalf wedstrijden in de Primera División.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen