Feyenoord rondt transfer af en heeft 'topschutter' binnen

27 juli 2022, 22:09

Santiago Giménez heeft zijn gedroomde transfer naar Feyenoord te pakken. De Argentijns-Mexicaanse spits verruilt Cruz Azul nog deze week voor een avontuur in Europa, zo heeft hij zelf bevestigd voor de camera van ESPN. Giménez wordt de komende dagen onderworpen aan enkele medische tests.

Het nieuws wordt bevestigd door 1908.nl. Feyenoord zocht wekenlang naar een nieuwe spits, na het vertrek van Cyriel Dessers, Bryan Linssen, Robert Bozeník en Naoufal Bannis. Daar tegenover stond alleen de transfervrije komst van Danilo, die werd opgepikt bij Ajax. Met het binnenhalen van Giménez heeft coach Arne Slot zijn gewenste concurrent voor de Braziliaan binnen.

Giménez, die werd geboren in Argentinië en de nationale ploeg van Mexico vertegenwoordigt, was uitstekend op schot in de Mexicaanse competitie. In zijn eerste vier competitieduels stond zijn teller al op vijf treffers. Daarmee voert de aanvaller de topscorerslijst van de Liga MX aan. Afgelopen seizoen was de aanvaller goed voor drie goals in de competitie.

Giménez gaat naar verluidt een vierjarig contract ondertekenen in de Kuip. Normaliter zou de spits onhaalbaar zijn voor de Rotterdammers, maar de toekomstige transferopbrengsten zullen worden gedeeld met Cruz Azul. De Mexicaanse club behoudt op die manier een deel van de transferrechten.

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/405106/slot-hoopt-snel-op-meer-versterkingen-het-houdt-je-maar-bezig/,_blank,Slot hoopt snel op meer versterkingen: "Het houdt je maar bezig"

[]instagram,CghQEogM5zQ]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen