'Sparta en Vitesse azen op talentvolle PSV'er, huurdeal mogelijk'

27 juli 2022, 23:22

Vitesse en Sparta zijn in de markt voor Shurandy Sambo. De twintigjarige rechtsback komt bij PSV niet in de plannen voor en mag zodoende op zoek naar een tijdelijke werkgever. Ook andere clubs hopen zich deze zomer te versterken met de talentvolle verdediger.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Sambo, die afgelopen seizoen maandenlang aan de kant stond met een blessure, zou vooral minuten gaan maken in de Eindhovense beloftenploeg. Na het vertrek van Nathangelo Markelo (Excelsior) is er rechts in de achterhoede een vacature vrijgekomen. Sambo heeft echter de voorkeur voor een kans in de Eredivisie.

Bij PSV lijken zijn kansen op speeltijd zeer gering. De topclub versterkte zich deze zomer op huurbasis met Ki-Jana Hoever van Wolverhampton Wanderers en heeft ook nog Phillipp Mwene in de gelederen. Ook Mauro Júnior, die momenteel afwezig is vanwege blessureleed, kan rechts in de achterhoede uit de voeten. Datzelfde geldt voor centrumverdediger Jordan Teze.

Volgens de krant maakte Sambo vooralsnog veel indruk in de voorbereiding van de Eindhovenaren. Dat heeft de interesse van Vitesse en Sparta aangewakkerd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen