Transfersom voor Quinten Timber valt misschien iets lager uit

28 juli 2022, 11:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord staat op het om van Quinten Timber de duurste aankoop in de clubgeschiedenis te maken. Over de exacte transfersom is nog wel enige onduidelijkheid. Waar eerst een bedrag van 8,5 miljoen euro werd genoemd, betalen de Rotterdammers mogelijk toch wat minder voor de 21-jarige middenvelder van FC Utrecht.

Dinsdagavond laat werd duidelijk dat Timber zijn carrière zou voortzetten bij Feyenoord. Een dag later werd het bedrag genoemd dat met de transfer gemoeid zou zijn: 8,5 miljoen euro. De Telegraaf schrijft echter dat in De Kuip een transfersom van iets minder dan 7,5 miljoen euro wordt genoemd. Ook bij dat bedrag is Timber de duurste aankoop van Feyenoord ooit.

Het record staat nu nog op naam van Marcos Senesi en Danko Lazovic, voor wie beiden zeven miljoen euro werd betaald. Op het gebied van uitgaande transfers noteerde Feyenoord eerder deze zomer ook al een record. Luis Sinisterra werd voor een duizelingwekkend bedrag van 25 miljoen euro verkocht aan Leeds United. Door bonussen kan de transfersom met nog eens vijf miljoen euro oplopen.

Voor Timber was er de nodige interesse. Naast Ajax en PSV waren ook een hoop buitenlandse clubs in de markt voor de jeugdinternational. De Telegraaf schrijft dat 'niet het geld maar de club, het stadion én de trainer in Rotterdam voor hem bepalend waren'. Naast Timber staat ook Santiago Giménez van Cruz Azul op het punt de overstap naar Feyenoord te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd lachen met de media . Net alsof zuidam of te kloese ff opbellen en zeggen dit bedrag is het en zoveel procent etc etc

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen