Feyenoord-aanwinst neemt op social media voorschot op transfer

28 juli 2022, 11:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het duurt niet lang meer voordat de overgang van Santiago Giménez naar Feyenoord wordt afgerond. De 21-jarige spits van Cruz Azul erkende woensdag in een interview dat hij op weg is naar Rotterdam. Dat bevestigde hij afgelopen nacht nog maar eens op social media.

Giménez heeft op Instagram gedeeld dat hij met het vliegtuig onderweg is naar Amsterdam. Daarna zal hij doorreizen naar Rotterdam, waar hij ergens de komende dagen medisch wordt gekeurd. De verwachting is dat de Mexicaanse spits vervolgens zijn handtekening zet onder een contract dat hem tot medio 2027 in De Kuip houdt.

Met de transfer van Giménez is naar verluidt een bedrag van vier miljoen euro gemoeid. Daarvoor krijgt Feyenoord 50 procent van de transferrechten. De Rotterdammers hebben volgens de Mexicaanse tak van ESPN de optie om over een jaar een groter deel van de rechten te kopen, tot maximaal 90 procent.

Giménez moet bij Feyenoord de concurrentie aangaan met Danilo Pereira, maar lijkt gehaald te worden als nieuwe eerste spits. De Rotterdammers staan op het punt om met Quinten Timber een andere miljoenenaankoop te doen. Voor hem breekt Feyenoord het transferrecord. De 21-jarige middenvelder gaat de Rotterdamse club 7,5 à 8,5 miljoen euro kosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen