Feyenoord maakt komst van Gimenez bekend: "Het is een droom"

29 juli 2022, 21:44

Santiago Gimenez mag zich officieel speler van Feyenoord noemen, al komt dat voor niemand als een verrassing. De transfer hing al dagen in de lucht, maar nu hebben de Rotterdammers het wereldkundig gemaakt. De spits heeft een vierjarig contract getekend in de havenstad.

"Ik was meteen heel enthousiast toen ik hoorde van de interesse van Feyenoord", vertelt Gimenez op de website van zijn nieuwe werkgever. "Het is een droom voor mij om voor zo'n grote club te mogen spelen. Ik heb heel bewust voor deze stap gekozen en ben iedereen dankbaar voor het warme welkom. Ik geloof dat we hier samen naar iets heel moois toe kunnen werken en mooie successen kunnen beleven."

De aanvaller staat voor een enorme stap. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van Cruz Azul en gaat nu voor het eerst bij een andere club spelen. Dat doet hij meteen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. De 21-jarige aanvaller wist twintig doelpunten te maken en elf assists te verzorgen in meer dan honderd wedstrijden. Vooral dit seizoen liet hij zien een neusje voor de goal te hebben. Na vier duels staat de teller op vijf goals.

Danilo

De aanvaller moet in de Kuip de concurrentiestrijd aangaan met Danilo, die transfervrij de overstap maakte van Ajax naar Feyenoord. Samen moeten ze Cyriel Dessers en Bryan Linssen doen vergeten. Die wisten elkaar afgelopen seizoen naar een hoger niveau te tillen. De Belgische aanvaller werd zelfs topscorer van de Conference League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen