Sporting mag hopen op Ronaldo-rentree, ondanks Instagram-post

30 juli 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 29 juli.

Ten Hag gaat Ronaldo gebruiken: 'Zondag speelt de koning'

Cristiano Ronaldo lijkt zondag zijn eerste minuten te gaan maken van dit seizoen. De aanvaller moest een paar weken geleden al beginnen aan de voorbereiding bij Manchester United, maar kreeg langer vrijaf wegens familieomstandigheden. Zondag lijkt hij in actie te komen tegen Rayo Vallecano.

'St. Juste valt met neus in de boter: Ronaldo nieuwe ploeggenoot?'

Jeremiah St. Juste maakte deze zomer de overstap van Mainz naar Sporting Portugal. Op dat moment had hij nooit kunnen bedenken dat hij ploeggenoot van Cristiano Ronaldo zou worden, maar inmiddels valt het niet meer uit te sluiten. De zaakwaarnemer van de wereldster zou al in gesprek zijn met de clubleiding over een contract.

PSV bevestigt Madueke-nachtmerrie: speler maandenlang aan de kant

PSV komt met slecht nieuws over Noni Madueke. De vleugelaanvaller heeft een zware enkelblessure opgelopen en is daardoor de gehele eerste seizoenshelft uitgeschakeld. Doordat het wereldkampioenschap in november en december op de planning staat, komt hij waarschijnlijk pas in januari weer in actie voor de Eindhovenaren.

'Feyenoord dacht aan Ajax-target Sánchez, maar bod was te laag'

Ajax zou zijn pijlen gericht hebben op rechtsback Jorge Sánchez. De verdediger stond ook op het lijstje van Feyenoord, maar het werd al snel duidelijk dat de Rotterdammers niet genoeg wilden betalen om tot een deal te komen

Uitgerekend Smal blinkt uit als Jans komst van Ajacied bevestigt

FC Twente heeft vertrouwen getankt tijdens het laatste oefenduel van de voorbereiding. Bologna werd met 4-1 verslagen door de Tukkers, die een week voor de competitiestart al helemaal klaar zijn op de transfermarkt. Ron Jans bevestigde kort voor de wedstrijd dat Anass Salah-Eddine een seizoen gehuurd wordt. De trainer zag daarna uitgerekend linksback Gijs Smal uitblinken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen