Heerenveen laat toptalent vertrekken; ADO denkt aan transfervrije back

30 juli 2022 – Arjen van der Heide vervolgt zijn loopbaan in de Keuken Kampioen Divisie. De twintigjarige buitenspeler maakt per direct de overstap van SC Heerenveen naar Roda JC Kerkrade. Daarmee zwaait Heerenveen een van de meest veelbelovende spelers uit de eigen jeugdopleiding uit.

Heerenveen laat toptalent vertrekken; ADO denkt aan transfervrije back

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Heide stond al jaren bekend als een van de grootste talenten uit eigen kweek. De buitenspeler behoorde tot diverse nationale jeugdteams en stond op de radar van Ajax, maar koos voor een langer verblijf bij SC Heerenveen. Mede vanwege blessureleed kwam de buitenspeler in drie seizoenen slechts 38 keer in actie, vooral als invaller. Bij Roda zal hij zijn grote belofte alsnog proberen in te lossen.

ADO
Het zeer actieve ADO Den Haag is in de zoektocht naar een nieuwe linksback uitgekomen bij Amir Absalem. De 25-jarige vleugelverdediger is transfervrij na zijn vertrek bij Roda JC en wordt door de Haagse promotiekandidaat gezien als mogelijke aanwinst voor de positie links in de achterhoede.

Dat meldt Omroep West. De linkspoot brak door bij FC Groningen, dat hem verhuurde aan Almere City. Absalem groeide in Groningen echter niet uit tot vaste waarde, waardoor hij naar Roda JC vertrok. Met die club greep hij afgelopen seizoen in de play-offs naast promotie naar de Eredivisie. Absalem speelde in de jeugdopleiding van Excelsior en Feyenoord.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd