Bassey 16 uur na rode kaart voor het eerst in basis bij Ajax

31 juli 2022, 13:15

De opstelling van Ajax voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Almere City is bekend. De Amsterdammers treden met drie spelers aan die zaterdagavond nog in actie kwamen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Perr Schuurs, Calvin Bassey en Brian Brobbey zijn de drie die meespeelden tegen PSV (3-5 verlies) en zondag wederom op het veld staan. Bassey staat slechts zestien uur nadat hij zijn officiële debuut maakte én rood pakte voor het eerst in de basis bij Ajax.

De basisspelers tegen PSV zijn er tegen Almere City niet bij. Het doel wordt verdedigd door Remko Pasveer, achterin staan naast Schuurs en Bassey ook Sean Klaiber en Youri Baas. Het middenveld wordt gevormd door Youri Regeer, Naci Ünüvar en Kristian Hlynsson. Voorin maken Brobbey, Francisco Conceiçao en Mohamed Daramy de dienst uit.

De wedstrijd tussen Ajax en Almere City begint om 14.00 uur. ESPN zendt het vriendschappelijke duel live uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat er bij Daramy een probleem geeft is dat hij geen mede speler is die de combinatie met zn mede spelers zoekt ,en zo dat tiki taki voetbal begrijpt, Ajax was en hoort nog steeds zo te spelen 1 keer raken ,maar daar moet ook op gewaakt worden zodat het ook niet verloren gaat ,er moet daar opgehamerd worden het in iedere spelers terug te zien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen