ESPN kondigt contractverlenging Kraay jr. en nieuwe programma's aan

1 augustus 2022, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hans Kraay jr. is ook de komende jaren bij ESPN te zien. De televisiezender heeft aan de vooravond van de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie bekendgemaakt dat het contract van de verslaggever met drie seizoenen is verlengd.

Lang hoefde Kraay jr. niet na te denken toen een contractverlenging ter sprake kwam. "Ik voel me ontzettend op mijn plek bij ESPN want waar anders analyseer je op vrijdag de linksback van Helmond Sport, interview je op zaterdag de trainer van PSV en zit je zondagochtend in 'Goedemorgen Eredivisie' naast de bondscoach?", aldus Hansie Hansie.

Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN noemt de veelzijdigheid van Kraay jr. onvolprezen. "Presenteren, interviewen, analyseren: hij doet het in zijn eigen kenmerkende stijl, die geliefd is bij de ESPN-kijker. Daarnaast wordt hij door kijkers, collega's en kenners keer op keer geprezen om zijn minutieuze voorbereiding. We binden Kraay Jr. dan ook met veel plezier tot en met seizoen 2024/25 exclusief aan ESPN."

Nieuwe programma's

ESPN heeft ook bekendgemaakt dat er twee nieuwe programma's aan de programmering worden toegevoegd. Milan van Dongen en Fresia Cousiño Arias duiken iedere dinsdag na een Eredivisie-weekend hun voetbalbus in met een (hoofdrol)speler uit het Nederlandse voetbal. Het interview wordt gepubliceerd als podcast onder de naam Fresia en Milan parkeren de bus. De video-opnames zullen op tv te zien zijn.

Ook komt er een nieuw zondagmiddagprogramma: De Voetbalkantine. Wouter Bouwman gaat dat samen met Yordi Yamali presenteren. Met verschillende gasten zullen zij onder meer de voetbalactualiteit bespreken. Ook zullen de mooiste momenten van het weekend voorbij uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie voorbijkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen