De Mos kritisch op PSV'er: "Hij heeft daar niets te zoeken"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 augustus 2022 – Aad de Mos is niet onder indruk van het optreden van Ki-Jana Hoever in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Wat De Mos betreft wordt de van Wolverhampton Wanderers gehuurde verdediger niet weer als rechtsback opgesteld bij PSV.

De Mos kritisch op PSV'er: "Hij heeft daar niets te zoeken"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Als je de twee blunders van de keeper eraf trekt, dan is het 3-3", begint De Mos zijn analyse van de Johan Cruijff Schaal in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Je kunt niet euforisch zijn over PSV. Ik kan me voorstellen dat het fijn is voor de groep, trainer en supporters om Ajax te verslaan. Het leeft natuurlijk enorm, maar we kennen de geschiedenis van vorig jaar. Het is veel belangrijker dat ze de wedstrijden tegen Monaco goed doorkomen en naar de volgende ronde gaan."

De Mos verwacht dat Hoever in de wedstrijden tegen Monaco niet weer als rechtsback gaat spelen. "Die jongen heeft niets op die positie te zoeken. Dat is niet goed voor het team en niet goed voor die jongen. De trainer ziet dat ook. Hij zette Ramalho op de plaats van Teze en Teze terug naar de rechtsback. Dat is denk ik ook de beste opstelling."

Op het middenveld moet Ruud van Nistelrooij geen wijzigingen doorvoeren, vindt De Mos. Ibrahim Sangaré, Joey Veerman en Guus Til vormen volgens hem een uitstekend trio. "Het zijn allemaal spelers van de buitencategorie. Sangaré in het bal afpakken, Veerman in de passing en Til in de slimheid."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd