'Nieuwe blessure wakkert zorgen bij Feyenoord verder aan'

2 augustus 2022, 15:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft te maken met een volgende tegenslag richting de start van het nieuwe Eredivisieseizoen. Aanwinst Javairo Dilrosun heeft een blessure opgelopen en moet de eerste wedstrijd tegen Vitesse mogelijk aan zich voorbij laten gaan. Dat terwijl de selectie van trainer Arne Slot toch al verre van compleet is. 

Dilrosun ontbrak dinsdagochtend op de training van de Rotterdammers, waarna Voetbal International 's middags wist te melden dat het om een blessure ging. Wat hij precies mankeert, is niet duidelijk, al lijkt hij iets overgehouden te hebben aan de oefenwedstrijd tegen Osasuna van afgelopen zondag. Feyenoord opent het nieuwe seizoen zondagmiddag om 14.30 uur, waarbij het nog maar de vraag is of Dilrosun er dan bij kan zijn.

Personele problemen

Voor Slot zal de blessure van Dilrosun zeer ongelegen komen. Zijn voorhoede is sowieso al niet op orde - de trainer wil er graag nog een buitenspeler bij - en bovendien kan de aangetrokken spits Santiago Gimenez in afwachting van zijn werkvergunning zondag nog niet in actie komen. Daar komt bij dat ook andere nieuwe spelers als Oussama Idrissi en Sebastien Szymanski nog ritme missen en vermoedelijk geen hele wedstrijd kunnen spelen.

En dan zijn er nog de andere blessuregevallen bij Feyenoord. Orkun Kökcü en Mats Wieffer zijn voorlopig sowieso nog niet inzetbaar en in het geval van Gernot Trauner is het nog de vraag of hij er zondag bij kan zijn. De verdediger verscheen dinsdag wel weer op het trainingsveld, wat een goed teken zou kunnen zijn. 

Lees ook: Feyenoord mag hopen: "We zijn overtuigd dat de deal gaat lukken"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ritme opbouwen.Steunen in goede en slechte tijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen