'Nieuwe blessure wakkert zorgen bij Feyenoord verder aan'

2 augustus 2022 – Feyenoord heeft te maken met een volgende tegenslag richting de start van het nieuwe Eredivisieseizoen. Aanwinst Javairo Dilrosun heeft een blessure opgelopen en moet de eerste wedstrijd tegen Vitesse mogelijk aan zich voorbij laten gaan. Dat terwijl de selectie van trainer Arne Slot toch al verre van compleet is. 

'Nieuwe blessure wakkert zorgen bij Feyenoord verder aan'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dilrosun ontbrak dinsdagochtend op de training van de Rotterdammers, waarna Voetbal International 's middags wist te melden dat het om een blessure ging. Wat hij precies mankeert, is niet duidelijk, al lijkt hij iets overgehouden te hebben aan de oefenwedstrijd tegen Osasuna van afgelopen zondag. Feyenoord opent het nieuwe seizoen zondagmiddag om 14.30 uur, waarbij het nog maar de vraag is of Dilrosun er dan bij kan zijn.

Personele problemen
Voor Slot zal de blessure van Dilrosun zeer ongelegen komen. Zijn voorhoede is sowieso al niet op orde - de trainer wil er graag nog een buitenspeler bij - en bovendien kan de aangetrokken spits Santiago Gimenez in afwachting van zijn werkvergunning zondag nog niet in actie komen. Daar komt bij dat ook andere nieuwe spelers als Oussama Idrissi en Sebastien Szymanski nog ritme missen en vermoedelijk geen hele wedstrijd kunnen spelen.

En dan zijn er nog de andere blessuregevallen bij Feyenoord. Orkun Kökcü en Mats Wieffer zijn voorlopig sowieso nog niet inzetbaar en in het geval van Gernot Trauner is het nog de vraag of hij er zondag bij kan zijn. De verdediger verscheen dinsdag wel weer op het trainingsveld, wat een goed teken zou kunnen zijn. 

Lees ook: Feyenoord mag hopen: "We zijn overtuigd dat de deal gaat lukken"

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd