Mohamed Ihattaren keert terug bij Ajax: 'Back in business'

2 augustus 2022 – Mohamed Ihattaren is terug bij Ajax. De spelmaker heeft in een Instagram Story gedeeld dat hij 'back in business' is. De selfie is gemaakt op De Toekomst.

Mohamed Ihattaren keert terug bij Ajax: 'Back in business'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het lijkt erop dat Ihattaren dinsdag weer op het trainingsveld heeft gestaan. Onduidelijk is of de veelbesproken speler individueel heeft getraind of is aangesloten bij de selectie van trainer Alfred Schreuder.

Ihattaren ontbrak de afgelopen weken bij Ajax. De club meldde aanvankelijk dat de spelmaker 'niet fit' was, maar al snel bleek dat er meer aan de hand was. Volgens misdaadjournalist John van den Heuvel had de afwezigheid van Ihattaren te maken had met 'een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu'. De dreiging zou zijn ontstaan nadat de speler een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. Veiligheidsexpert vonden het niet verantwoord hem bij de club te laten verschijnen.

Via Instagram reageerde Ihattaren op de berichtgeving van De Telegraaf. De speler van Ajax liet weten 'niks met criminaliteit en bedreigingen' te maken te hebben. Daarnaast maakte hij duidelijk snel terug te zullen keren. Dinsdag heeft Ihattaren daad bij woord gevoegd. Ajax heeft via de officiële kanalen nog niks gedeeld over de terugkeer van de linkspoot.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd