Veerman beklaagt zich over programma: "Vind je dat gek, of niet?"

2 augustus 2022 – Joey Veerman heeft na afloop van de wedstrijd tegen AS Monaco (1-1) zijn beklag gedaan over het programma van PSV. De middenvelder vindt het maar vreemd dat de Eindhovenaren twee wedstrijden in vier dagen tijd hebben moeten spelen.

Veerman beklaagt zich over programma: "Vind je dat gek, of niet?"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV kwam afgelopen zaterdag in actie tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Veel tijd om uit te rusten voor de volgende wedstrijd was er daarna niet. Dinsdag speelde de Eindhovense club uit tegen Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Dat PSV een wedstrijd in de benen had, werd in de tweede helft merkbaar.

"Vind je dat gek, of niet?", reageert Veerman als hij door een verslaggever van ESPN wordt geconfronteerd met het feit dat vermoeidheid PSV in de slotfase parten ging spelen. "Wij hebben twee en een halve dag geleden gespeeld, hè. Zij hebben niet gespeeld. Natuurlijk speelt dat mee. We kwamen na de wedstrijd tegen Ajax om 1 uur 's nachts thuis. De volgende dag is het herstellen en maandagochtend ga je alweer het vliegtuig in."

PSV wilde eigenlijk dat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op een ander moment zou worden gespeeld, zodat de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij zich langer kon voorbereiden op de wedstrijd tegen AS Monaco. Het verzoek van PSV werd niet gehonoreerd door de KNVB. Een woordvoerder van de bond liet weten dat de termijn om met de wedstrijd te schuiven te kort bleek.

Wat Veerman betreft was er iets verzonnen waardoor PSV niet twee zware wedstrijden achter elkaar had hoeven spelen. "Ik vind het heel matig ingepland allemaal", sluit hij af.

Lees ookDe Boer wil Veerman in Oranje: 'Hij doet me denken aan Guardiola'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd