'Vertrek Max bij PSV dreigt opnieuw: interesse uit Bundesliga'

4 augustus 2022 – PSV heeft wederom te maken met interesse in linksback Philipp Max. De 28-jarige linksback werd eerder deze week al gelinkt aan Leeds United en zou nu ook bij Hoffenheim in de belangstelling staan. Daar is de Duitser in beeld als opvolger van David Raum, die deze week transfereerde naar RB Leipzig.

'Vertrek Max bij PSV dreigt opnieuw: interesse uit Bundesliga'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldde het Duitse voetbaltijdschrift Kicker. Aanvankelijk dacht Hoffenheim aan oud-PSV'er Angeliño, die na de transfer van Raum naar Leipzig de omgekeerde route kon bewandelen. Zijn komst lijkt echter een lastig verhaal te worden, waarmee de Bundesliga-club nu dus uitkomt bij Max.

De vraag is echter of Max voor Hoffenheim wel haalbaar zal zijn. Toen Leeds zich eerder deze week meldde, maakte PSV volgens het Eindhovens Dagblad namelijk duidelijk dat hij niet mag vertrekken. Alleen bij een 'gestoord bod' zal de club van gedachten veranderen. PSV betaalde twee jaar geleden acht miljoen euro aan FC Augsburg voor de komst van de vleugelverdediger, die in Eindhoven uitgroeide tot Duits international. Hij ligt nog vast tot 2024.
 
Achterhoede PSV

Wat een vertrek van Max voor PSV nog minder aantrekkelijk maakt, zijn de personele problemen die het toch al heeft in de achterhoede. Zo is Mauro Júnior, naast Max de voornaamste andere optie op linksback, nog altijd geblesseerd. De rechtsbenige Phillipp Mwene en jeugdspeler Fredrik Oppegard zijn de andere alternatieven voor die positie. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd