'Transfer Aursnes dichtbij, Feyenoord ontving nog geen Engels bod'

5 augustus 2022, 15:30

Fredrik Aursnes is heel dicht bij een transfer naar Benfica, zo onthult De Telegraaf. Feyenoord-trainer Arne Slot gaat er echter nog vanuit dat de Noorse middenvelder komende zondag gewoon inzetbaar is tegen Vitesse.

Als er vandaag of morgen geen gekke dingen gebeuren, staat Aursnes zondag om 14.30 uur gewoon aan de aftrap in de GelreDome. "Ik heb geen reden om te denken dat hij tegen Vitesse niet meedoet", vertelde Slot vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de start van de competitie.

Lees ookSlot komt met update over Giménez

Maar dat Aursnes gaat vertrekken, lijkt wel duidelijk. Benfica doet er alles aan hem los te weken bij Feyenoord. Waar transferspecialist Fabrizio Romano repte over een bod van 15 miljoen euro, gaat het volgens De Telegraaf om een bod van 'meer dan 10 miljoen euro'. Doen de Portugezen er nog een paar miljoen bij, dan kan er een klap op worden gegeven.

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord na Aursnes nóg een sterkhouder kwijtraakt, want Marcos Senessi staat in de belangstelling van AFC Bournemouth en West Ham United. Laatstgenoemde club zou nog geen bod hebben uitgebracht op de Argentijnse verdediger. Feyenoord laat Senesi niet zomaar gaan. Er zou een prijskaartje van 15 miljoen euro om zijn nek hangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Snoopy123
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alleen gemotiveerde spelers hebben we nodig. Als ze met hun hoofd al bij een andere club zitten, dan meteen overschakelen en ze hartelijk bedanken voor bewezen diensten!!!

MKQX
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aursnes is wel een belangrijke creatieve speler die je niet makkelijk vervangt. Feyenoord moet met minder dan 15 miljoen geen genoegen nemen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen