Nachtmerrie voor Kuyt in Almelo; pak slaag tijdens debuut bij ADO

5 augustus 2022, 21:55

Heracles Almelo is vrijdagavond uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer John Lammers trakteerde het ADO Den Haag van Dirk Kuyt op een pijnlijke 4-0 nederlaag. Willem II begon ook niet bepaald overtuigend aan het voetbaljaar.

Heracles Almelo - ADO Den Haag 4-0

De wedstrijd in het Erve Asito was nog geen vijf minuten oud toen Heracles al op 1-0 kwam. Marko Vejinovic krulde een vrije trap schitterend tegen de touwen en dat bleek een voorbode voor veel doelpunten. Halverwege keek Kuyt namelijk al tegen een 4-0 achterstand aan. Samuel Armenteros scoorde twee keer, terwijl ook Nikolai Laursen een duit in het zakje deed. Na de thee faalde Armenteros nog vanaf elf meter en dus bleef de schade voor Kuyt nog enigszins bespaard.

Willem II - Jong PSV 1-1

Dat het voor Willem II geen gemakkelijk karwei wordt om snel terug te keren in de Eredivisie werd vrijdag meteen duidelijk. De Tilburgers hadden het bijzonder lastig met Jong PSV, dat fris aan het nieuwe voetbaljaar begon. De beloften uit Eindhoven werden in de 57e minuut beloond. Mathijs Tielemans zorgde op fraaie wijze voor de 0-1, al werd dat doelpunt als snel weggepoetst door Max Svensson. Daarna kreeg de gastheer kansen om te winnen. Dat lukte niet.

FC Den Bosch - FC Eindhoven 1-3

De grote verrassing van het vorige seizoen is ook dit keer uitstekend begonnen aan de Keuken Kampioen Divisie. Het FC Eindhoven van trainer Rob Penders won de Brabantse burenruzie tegen FC Den Bosch vrij eenvoudig met 1-3. Daarbij was een hoofdrol voor Feyenoord-huurling Nouafal Bannis, die twee keer scoorde en een assist gaf. Na een 0-3 ruststand deed Den Bosch via Anass Ahannach nog wat terug, maar die treffer kwam te laat.

Overige uitslagen

FC Dordrecht - Roda JC 0-2

NAC Breda - Helmond Sport 1-0

TOP Oss - Jong FC Utrecht 3-0

VVV-Venlo - Almere City FC 3-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja met alle respect voor Kuyt maar ik zie in hem geen trainer die hoogstaand werk gaat afleveren👎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen