Feyenoord ziet Marcos Senesi naar Premier League vertrekken

6 augustus 2022 – Feyenoord raakt Marcos Senesi kwijt. De 25-jarige Argentijnse verdediger vervolgt volgens Voetbal International zijn carrière bij AFC Bournemouth. Senesi is na Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) de derde speler die deze zomer de overstap van Feyenoord naar de Premier League maakt.

Feyenoord ziet Marcos Senesi naar Premier League vertrekken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Transferspecialist Fabrizio Romano maakte deze week bekend dat Feyenoord en Bournemouth de onderhandelingen over een transfer van Senesi waren begonnen. Vervolgens werd ook bekend dat West Ham United in de markt was voor de centrale verdediger. Bournemouth blijkt nu de strijd om de handtekening van Senesi te hebben gewonnen. Met de transfer is naar verluidt een bedrag van om en nabij de 15 miljoen euro gemoeid.

Senesi maakte in 2019 voor ongeveer zeven miljoen euro de overstap van San Lorenzo naar Feyenoord. In Rotterdam had hij weinig tijd nodig om uit te groeien tot vaste waarde. In totaal speelde hij ruim honderd wedstrijden voor Feyenoord, waarvan tachtig in de Eredivisie. Ook groeide hij uit tot Argentijns international. Twee maanden geleden maakte hij zijn interlanddebuut in een oefenwedstrijd tegen Estland.

Met het vertrek van Senesi duurt de leegloop bij Feyenoord voort. De Rotterdammers namen deze zomer ook afscheid van onder meer Malacia, Sinisterra, Cyriel Dessers, Bryan Linssen en Guus Til. Naar verwachting raakt Feyenoord naar verwachting binnenkort nóg een sterkhouder kwijt. Fredrik Aursnes staat namelijk op het punt verkocht te worden aan Benfica. Ramiz Zerrouki van FC Twente is zijn beoogde opvolger. Wie Senesi moet vervangen, is niet duidelijk. Feyenoord zal wel de transfermarkt opgaan om een nieuwe centrale verdediger aan te trekken. De spoeling achterin is nu namelijk wel heel dun.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd