Remko Pasveer haalt uit naar Hugo Borst: "Ik vind dit eng gedrag"

6 augustus 2022 – Remko Pasveer heeft in een interview in Trouw teruggeslagen naar Hugo Borst. De insinuaties van de columnist zijn niet in goede aarde gevallen bij de 38-jarige doelman van Ajax.

Remko Pasveer haalt uit naar Hugo Borst: "Ik vind dit eng gedrag"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jay Gorter vertolkte vorige week een negatieve hoofdrol in de strijd om de Johan Cruijff Schaal door bij twee doelpunten van PSV de fout in te gaan. Na afloop werd de doelman getroost door Pasveer. Daarmee maakte hij het medelijden voor Gorter alleen maar groter, schreef Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad. 'Hij heeft zich in de basis getroost', beweerde de journalist.

"Voor dit soort mensen heb ik absoluut geen respect. Ik vind dit eng gedrag. Dit is proberen om iemand te beschadigen, terwijl ik helemaal niet zo ben. Ik deed dit puur opbouwend naar Jay toe, om hem te helpen. Nee, ik vond het niet correct van Hugo. En dat mag hij weten ook", aldus Pasveer, die uiteraard wel gewoon wil spelen. "Maar ik wil niet spelen door een collega een slecht gevoel te geven. Kom nou. Ik wil spelen omdat de trainer voor mij kiest. Punt."

Pasveer probeerde Gorter naar eigen zeggen uit de put te praten. "Jay, iemand die ik graag mag en met wie ik goed kan samenwerken, stond daar alleen, dus ik ging naar hem toe. Ik zei tegen hem: Jay, dit zijn kutmomenten, die maak je mee, maar uiteindelijk kom je hier sterker uit. Alleen, het gaat erom dat je opstaat. Dat is ook de belangrijkste les die ik als keeper heb geleerd. Hoe ga je om met tegenslag? Blijf je erin hangen of ga je door."

Basisplaats Pasveer
Gorter is door zijn mindere optreden in de strijd om de Johan Cruijff Schaal zijn basisplaats overigens meteen kwijtgeraakt. Pasveer krijgt deze zaterdag de voorkeur bij de competitiestart van Ajax tegen Fortuna Sittard.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd