'Feyenoord schakelt na Senesi-nieuws en heropent gesprekken'

7 augustus 2022, 09:42

Feyenoord hoopt zich alsnog te versterken met David Hancko. De Rotterdammers waren eerder al in de markt voor de linksbenige verdediger, maar slaagden er destijds niet in om een akkoord te bereiken met Sparta Praag. Nu Marcos Senesi op weg is naar Engeland, wil Feyenoord een nieuwe poging wagen.

Dat schrijft 1908.nl. Feyenoord zag in Hancko de ideale vervanger voor Tyrell Malacia, die een droomtransfer naar Manchester United maakte. De Rotterdammers hikten echter tegen de te hoge vraagprijs van de Tsjechen aan. Nu de Marcos Senesi-miljoenen van Bournemouth onderweg zijn naar Rotterdam, ziet Feyenoord kans om toe te slaan.

Dat heeft ook te maken met het feit dat Sparta Praag niet meer actief is in Europa. De Tsjechen hoopten zich via de voorronden te verzekeren van de Conference League, maar het Noorse Viking FK was over twee duels te sterk. Dat moet de transfer voor Feyenoord mogelijk maken.

Feyenoord zwaait met het vertrek van Senesi, die voor ongeveer vijftien miljoen euro naar Bournemouth gaat verkassen, opnieuw een sterkhouder uit. Eerder werd al afscheid genomen van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen