Danilo blinkt uit tijdens debuut: "De trainer moet gaan beslissen"

7 augustus 2022, 16:40

Danilo Pereira heeft zijn eerste twee doelpunten voor Feyenoord alvast te pakken. De spits van de Rotterdammers speelde zondagmiddag een belangrijke rol in de met 2-5 gewonnen uitwedstrijd tegen Vitesse. Dat leverde de Braziliaan een voldoen gevoel op, zo bleek na afloop.

"We hebben een lastige voorbereiding gehad", vertelde Danilo voor de camera van ESPN. "Als ik dan in de eerste wedstrijd twee keer kan scoren, geeft dat een goed gevoel. Dit was een lastige wedstrijd tegen een goede tegenstander. Ik had hier echt naar uitgekeken. Nu hebben we een week om ons voor te bereiden en natuurlijk ook te verbeteren. Dan wacht weer een nieuwe uitdaging."

Danilo heeft er in de persoon van Santiago Giménez een behoorlijke concurrent bij gekregen. "Er is altijd concurrentie, als spits moet je doelpunten maken. We hebben Santiago een warm welkom gegeven en ik wens hem het allerbeste. De trainer moet gaan beslissen. Ik ben in ieder geval blij dat ik twee keer heb gescoord vandaag. Uiteindelijk wil ik twintig doelpunten maken dit seizoen. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen."

Hoe dan ook opende Feyenoord het seizoen uitstekend en mag het zich voorlopig op doelsaldo koploper van de Eredivisie noemen. De ploeg van trainer Arne Slot gaat zich nu voorbereiden op de eerste thuiswedstrijd van het voetbaljaar. Aanstaande zaterdag (21.00 uur) komt sc Heerenveen op bezoek in De Kuip. De Friezen openden het seizoen met een 0-0 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen