'Feyenoord wil komst talentvolle Braziliaan deze week afronden'

8 augustus 2022, 08:04   Bijgewerkt: 8 augustus 2022, 11:36

Feyenoord was in afgelopen twee weken bijzonder slagvaardig op de transfermarkt, maar is nog lang niet klaar met het vervangen van de vertrokken spelers en het versterken van de selectie. De Rotterdamse club hoopt komende week de komst van de Braziliaan Igor Paixão af te ronden.

Dat meldt het Algemeen Dagblad na afloop van het gewonnen duel van Feyenoord in Arnhem (2-5). Ondanks dat er met Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi twee buitenspelers zijn aangetrokken, wil Feyenoord snel nog een vleugelaanvaller presenteren. De 22-jarige Paixão zou de vertrokken Luis Sinisterra moeten gaan vervangen in De Kuip. 

Voor de aanvaller van FC Cortiba zou Feyenoord wel een transfersom van een paar miljoen euro moeten betalen. Onduidelijk is wat de hoogte is van dat bedrag, maar met het aantrekken van de jonge Paixão zetten de Rotterdammers opnieuw in op het creëren van restwaarde.

Als de komst van de Braziliaanse speler deze week daadwerkelijk wordt afgerond, krijgt trainer Arne Slot direct meer opties op de flank. Zondagmiddag tegen Vitesse begonnen Patrik Walemark en Dilrosun aan de zijkant, die beiden ook nog eens tot scoren kwamen in het gewonnen duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen