'Feyenoord heeft Zerrouki bijna binnen en meldt zich in Tsjechië'

8 augustus 2022, 21:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord lijkt ook op de volgende twee versterkingen niet lang meer te hoeven wachten. Zo liggen de Rotterdamse club en FC Twente niet ver meer uit elkaar wat betreft een transfer van Ramiz Zerrouki. Daarnaast meldde het zich ook weer in Tsjechië voor de beoogde opvolger van de vertrokken Marcos Senesi.

Het nieuws over Zerrouki werd maandagavond in het nieuwe voetbalpraatprogramma VTBL gebracht door presentator Simon Zijlemans. "We hebben vandaag te horen gekregen dat Feyenoord een bod heeft gedaan, en als ze daar nog een miljoentje bovenop doen, is het rond", zo vertelde hij. Een precies bedrag werd daarbij niet genoemd. Zerrouki zelf maakte eerder al duidelijk dat hij Twente erg graag zou verruilen voor Feyenoord. 

Lees ook: Zerrouki duidelijk: hij wil de stap naar Feyenoord maken

Dávid Hancko

Tegelijkertijd heeft Feyenoord zich ook opnieuw gemeld voor Dávid Hancko. Dat meldde het doorgaans betrouwbare 1908.nl. De Rotterdammers hadden de linksbenige verdediger van Sparta Praag al eerder in het vizier, maar konden toen nog niet doorpakken. Nu Senesi is verkocht aan Bournemouth, is zowel het geld als de noodzaak aanwezig om de Slowaak vast te leggen.

Háncko zelf zou een overstap naar Feyenoord zeker zien zitten. Bij de Tsjechische club ligt hij wel nog vast tot medio 2024. 

Lees ook: Feyenoord wéér de markt op: Senesi vertrekt naar Premier League

Lees ook: AD: Feyenoord denkt 'nieuwe Sinisterra' bijna binnen te hebben

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen