FC Twente moet waken voor gigantische stunt van Serviërs

11 augustus 2022 – Vrijwel niets staat een plek van FC Twente in de laatste voorronde van de Conference League in de weg. Na een 1-3 overwinning in Servië heeft FC Cukaricki een wonder nodig om de Enschedeërs te verslaan. Samen met Jack's Casino blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd.

FC Twente moet waken voor gigantische stunt van Serviërs

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twente is in de eigen Grolsch Veste de torenhoge favoriet voor de overwinning. Omdat Cukaricki vorige week al op een nederlaag werd getrakteerd, kan FC Twente vertrouwen tanken in eigen huis. Desondanks moet de ploeg van Ron Jans bij de les zijn om een wonderontsnapping van de Serviërs te voorkomen. Denk jij dat Cukaricki kan stunten? Zet in op een Servische zege en win liefst 11.00 keer je inzet!

Toch zal het hoofd van Twente al voorzichtig bij de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van komend weekend zijn. In eigen huis moeten de Tukkers topspits Burak Yilmaz zien te bedwingen. Mogelijk geeft Jans, als de buit binnen is, na rust de kans aan bankzitters en ontstaan er ruimtes voor Cukaricki. Scoren beide teams? Dan krijg je 2.12 keer je inzet uitbetaald.

Als Twente zich langs de Servische club knokt, wacht in de laatste voorronde pas echt een loodzware opgave. Het Italiaanse Fiorentina is dan de tegenstander. Voor FC Twente wachten dus nog drie hordes richting de eerste plek in een Europese groepsfase sinds 2012.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd