Groningen weigert bod op Strand Larsen; Willem II strikt oude bekende

10 augustus 2022, 20:15

FC Groningen heeft opnieuw een bod binnengekregen voor Jørgen Strand Larsen. De begeerde Noorse spits staat op de radar van het Italiaanse Salernitana. Diverse clubs strijden om zijn krabbel, maar Groningen lijkt nog altijd niet van plan om mee te werken aan een transfer.

Dat meldt Voetbal International. De club heeft een eerste bod van de Italiaanse club afgewezen. Dat gebeurde eerder al bij het bod van Bologna én Middlesbrough. Groningen hoopt een hoge transfersom te incasseren voor de aanvaller. De 22-jarige spits was afgelopen seizoen goed voor veertien goals in de Eredivisie. Dit jaar staat zijn teller na één speelronde op één goal.

De Leeuw

Michael de Leeuw heeft zijn terugkeer bij Willem II afgerond. De 35-jarige aanvaller komt over van FC Groningen en tekent een contract tot medio 2024. Daarmee is de cirkel rond voor de ervaren spits, die in 414 wedstrijden voor FC Groningen, Veendam, FC Emmen, Chicago Fire en De Graafschap in totaal 151 keer trefzeker was. De Leeuw doorliep de jeugdopleiding van Willem II.

De Leeuw wil bijdragen aan promotie naar de Eredivisie, waar de club vorig jaar uit degradeerde. "De ambiance en orkaan aan geluid hier in het stadion is mij de afgelopen drie à vier jaar enorm opgevallen. De supporters en mensen van de club verdienen het om op het hoogste niveau actief te zijn. Een groot volksfeest op De Heuvel, daar moeten we met z'n allen naartoe werken", vertelt hij op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JaapOldejans18
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

de Leeuw had nooit bij Emmen weg moeten gaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen