Barça creëert met tijdelijk vertrek meer ruimte in salarishuis

12 augustus 2022, 18:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De schoonmaak bij FC Barcelona gaat verder. Álex Collado heeft de Catalaanse club verlaten. Hij komt dit seizoen uit voor Elche. Door het vertrek van Collado creëert Barça weer iets meer ruimte in het salarishuis.

Transferspecialist Fabrizio Romano maakt melding van de transfer van Collado. De 23-jarige middenvelder, die ook voorin uit de voeten kan, zal op huurbasis de overstap naar Elche maken. De competitiegenoot van Barcelona neemt 50 procent van het salaris van Collado over.

Naast Collado staat ook Nico González op het punt Barcelona tijdelijk te verlaten. De Spaans jeugdinternational zal voor een jaar worden gestald bij Valencia. Door de moordende concurrentie op het middenveld had Nico dit seizoen weinig uitzicht op speeltijd bij Barcelona.

Inschrijving aanwinsten

Het vertrek van Collado en Nico draagt een beetje bij aan de opdracht van Barcelona om genoeg ruimte te creëren in het salarishuis, zodat de aanwinsten kunnen worden ingeschreven voor LaLiga. Dat is iets meer dan 24 uur voor de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano nog altijd niet gebeurd.

Bij Barça heerst er vertrouwen dat de nieuwelingen zaterdagavond gewoon hun opwachting kunnen maken. Door een nieuwe financiële injectie zou de inschrijving van de spelers in orde gemaakt kunnen worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een chaos bij de eens zo roemrijke club. Wil je daar nog wel spelen ? # Frenkie # Memphis

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha, ja dat zal wel helpen ja een jeugdspeler verhuren waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Dat zal vast een groot stuk van de 40 miljoen (volgens La Liga 100 miljoen) wegnemen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen