'Barça kan een van de zomeraanwinsten niet op tijd inschrijven'

12 augustus 2022 – FC Barcelona gaat er niet in slagen om alle zomeraanwinsten op tijd in te schrijven voor de start van de competitie, zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic. Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessié en Andreas Christensen zullen er zaterdagavond bij zijn tegen Rayo Vallecano. Jules Koundé daarentegen niet.

'Barça kan een van de zomeraanwinsten niet op tijd inschrijven'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is geen geheim dat Barcelona behoorlijk veel moeite heeft om de versterkingen in te schrijven voor de Spaanse competitie. Een kleine 24 uur voor de seizoensopener tegen Rayo Vallecano is dat nog altijd niet gebeurd. Door een nieuwe financiële injectie lijken de grootste problemen te zijn opgelost, maar er zal nog meer ruimte in het salarishuis moeten worden gecreëerd om ook Koundé (en eventuele andere targets, zoals Marcos Alonso en Bernardo Silva) in te schrijven.

Daarvoor zal Barcelona spelers van de hand moeten doen of spelers akkoord laten gaan met een verlaging van het salaris. Gerard Piqué zou de club hebben aangeboden een enorm salarisoffer te brengen zodat de aanwinsten kunnen worden ingeschreven. De 35-jarige verdediger zou zelfs bereid zijn geen salaris te ontvangen in het lopende seizoen, wat hij dan in het volgende seizoen alsnog uitbetaald krijgt.

Barcelona opent zaterdag het seizoen tegen Rayo Vallecano. Frenkie de Jong en Memphis Depay - die beiden de afgelopen maanden veelvuldig aan een transfer zijn gelinkt - zullen er dan zoals het nu lijkt bij zijn.

Reacties

LaLiga

gerelateerd