'Sinisterra krijgt ex-target Feyenoord als concurrent bij Leeds'

15 augustus 2022, 09:22

Leeds United hoopt zich deze zomer te versterken met Wilfried Gnonto. De achttienjarige aanvaller stond op de radar van Feyenoord, maar het megatalent bleek te duur voor de Rotterdammers. Werkgever FC Zürich lijkt nu echter water bij de wijn te willen doen.

Feyenoord moest circa tien miljoen euro betalen om het Italiaanse supertalent over te nemen, maar daar wilde Feyenoord niet aan voldoen. Nu de transferdeadline nadert, wil FC Zürich alsnog meewerken aan een vertrek van de aanvaller. Omdat het contract van Gnonto na dit seizoen afloopt, is de vraagprijs gezakt naar vier à vijf miljoen euro.

Leeds United is bereid om daaraan te voldoen, zo meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. De Engelse degradatiekandidaat ziet in Gnonto de perfecte opvolger voor Raphinha, die deze zomer voor ruim vijftig miljoen euro naar FC Barcelona verkaste. Bij Leeds moet Gnonto onder meer gaan concurreren met Luis Sinisterra, die Feyenoord deze zomer verruilde voor Leeds.

Gnonto had zelf zijn zinnen gezet op een overstap naar Feyenoord. De aanvaller had zelfs al contact met coach Arne Slot, maar van een transfer kwam het niet. Momenteel zijn de Rotterdammers goed voorzien in de aanvallers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen