Spanje
0 – 0
Duitsland

'Gorter wil meer speeltijd en overweegt vertrek bij Ajax'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 augustus 2022 – Jay Gorter gaat Ajax deze transferwindow mogelijk nog verlaten, zo stelt transferexpert Fabrizio Romano maandag op Twitter. Als de komende weken een goede mogelijkheid zich voordoet op de transfermarkt, zou de 22-jarige doelman uit de Johan Cruijff ArenA kunnen vertrekken.

'Gorter wil meer speeltijd en overweegt vertrek bij Ajax'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat Gorter wordt gelinkt aan een vertrek bij Ajax, heeft te maken met het feit dat hij niet de eerste keuze onder de lat is. Gorter stond in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen - de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (3-5) - weliswaar op doel, maar raakte zijn basisplaats daarna meteen kwijt.

Gorter ging tegen PSV twee keer de fout in, wat voor Alfred Schreuder reden was om een keeperswissel door te voeren. Remko Pasveer is op dit moment de eerste doelman van Ajax. Daar lijkt op korte termijn geen verandering in te komen, tenzij Pasveer de komende tijd meermaals zijn gebruikelijke niveau niet haalt.

Door de ontstane situatie behoort een vertrek van Gorter tot de mogelijkheden. Hij wil regelmatig aan spelen toekomen en dat lijkt dit seizoen bij Ajax niet te gaan gebeuren. Volgens Romano zullen er de komende dagen gesprekken plaatsvinden tussen de doelman en club.

Lees ookAdvies voor Ajax: "Durf van het eerste keeper-concept af te stappen"

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd