Santiago Arias staat open voor terugkeer bij PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 augustus 2022 – Santiago Arias staat open voor een terugkeer bij PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. De Eindhovenaren zijn ervan op de hoogte, maar hebben vooralsnog niet toegehapt.

Santiago Arias staat open voor terugkeer bij PSV

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat een comeback van Arias niet direct voor de hand ligt. PSV is immers al voorzien wat betreft de rechtsbackpositie. Phillipp Mwene, Ki-Jana Hoever en Jordan Teze zijn daar opties, terwijl de nu geblesseerde Mauro Júnior vorig seizoen heeft bewezen ook op die positie uit de voeten te kunnen.

Arias is binnenkort hoogstwaarschijnlijk transfervrij. Atlético Madrid gaat het contract van de dertigjarige Colombiaan ontbinden. Meerdere clubs zien een samenwerking met Arias wel zitten. De rechtervleugelverdediger bekijkt op dit moment de mogelijkheden die de clubs kunnen bieden.

Voor Arias is de Eredivisie nog altijd de competitie waar hij de meeste wedstrijden heeft gespeeld. Tussen 2013 en 2018 speelde hij 136 competitieduels voor PSV. Daarna ging hij aan de slag bij Atlético, waar hij na een aardig debuutseizoen steeds meer uit beeld verdween. De afgelopen seizoenen werd hij verhuurd aan Bayer Leverkusen en Granada.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd